اولین دوره مسابقات «فنی شو» در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز

اشتراک گذاری:

اولین دوره مسابقات «فنی شو» در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز

اولین دوره مسابقات مهندسی – مهارتی «فنی شو» با محوریت ایده‌پردازی حوزه‌ی اینترنت اشیا به همت انجمن علمی مخابرات دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز  و با همکاری صنایع صبح پارلار آسیا برگزار شد.

همزمان با بزرگداشت روز جهانی مخابرات و ارتباطات، اولین دوره مسابقات مهندسی – مهارتی «فنی شو» با محوریت ایده‌پردازی حوزه‌ی اینترنت اشیا به همت انجمن علمی مخابرات دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز و با حمایت و همکاری شرکت صنایع صبح پارلار آسیا در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر  برگزار گردید. می توان گفت اینترنت ‌اشیا (Internet of Things) که به‌اختصار به آن IOT نیز اطلاق می شود تقریباً هر گوشه‌ای از جهان را تحت‌تأثیر قرار داده و بر شیوه‌های غیرقابل‌تصور زندگی انسان تأثیر می‌گذارد. در حال حاضر، جهان به این سمت می‌رود که طیف گسترده‌ای از وسایل و دستگاه‌ها به وب متصل می‌شوند. کشورها سعی بر این دارند تا در راستای شناخت هرچه بیشتر این فناوری و ترویج آن در این زمینه پیشرو باشند. در این دوره از مسابقات که با هدف شناسایی، توانمندسازی وجذب شرکت‌کنندگان در حوزه اینترنت اشیا برگزار شد، بعد از ارسال 14 ایده توسط شرکت‌کنندگان از سراسر کشور به دبیرخانه‌ی رویداد، پس از داوری‌های اولیه هشت ایده به مرحله‌ی نهایی راه یافتند که از بین این هشت ایده، چهار ایده به‌عنوان ایده‌های شایست‌ی تقدیر و یک ایده به‌عنوان ایده‌ی برتر این دوره از مسابقات انتخاب و معرفی شد.

دکتر عبدالحمید معلمی خیاوی، عضو هیأت ‌علمی گروه مهندسی کامپیوتر این دانشکده و مدیر واحد تحقیق و توسعه‌ی شرکت صبح پارلار آسیا طی سخنانی به  تبین اهداف این شرکت در حوزه اینترنت اشیا و نیز توانمندسازی نیروهای جوان و نخبگان دانشگاهی پرداخت. اجرای برنامه‌هایی در راستای توانمندسازی دانشجویان در حوزه‌ی اینترنت اشیا، برگزاری کارگاه یک ‌روزه‌ی آشنایی با اینترنت اشیا، بازدید از شرکت صنایع صبح پارلار آسیا و تجلیل از نفرات برتر از دیگر برنامه‌های این رویداد بود.

بازتاب در خبرگزاری‌ها:  دانشگاه تبریز | ایسنا | نصر

پست های مرتبط